Pazar Juniorsi osvojili "Kiker Kup 2012"

Nedelja , 2012-06-17 | 19:50:54

class="MsoNormal" style="margin-bottom: 12pt; line-height: 115%;">Pionirska ekipa Pazar Juniorsa u kojoj igraju dečaci rođeni 2000. godine osvojila je danas prvo mesto na međunarodnom turniru "Kiker Kup" u Kraljevu.


Pazar Juniorsi su u finalu savladali beogradsku Crvenu zvezdu sa 1:0, a strelac pobedonosnog gola bio je Armin Đerlek, zvanično najbolji igrač turnira.

Pioniri novopazarskog tima su prethodno u četvrfinalu bili bolji od Zete iz Golubovaca sa 3:0, golovima Hamze Nailovića, Đerleka i Nazima Hadžibulića, dok su u polufinalu pobedili Zlatibor iz Čajetine sa 2:1, uz pogotke Hadžibulića i Đerleka.

Treće mesto na turniru u Kraljevu pripalo je Zlatiboru, dok je četvrta bila Kolubara iz Lazarevca.

"Postigli smo veliki uspeh, a čak dva puta smo savladali Crvenu zvezdu. Osim raspoloženih strelaca, odličan utisak ostavili su i naši ostali igrači – Ramović, Krasić, Petrović, Bihorac, Cikotić, Kartalović, Hećo, Redžović i Bajramović", rekao je trener Pazar Juniorsa Mensur Ljajić. 

Ljajić je dodao da je uspešna tokom vikenda bila i ekipa Pazar Juniorsa u kojoj su nastupili dečaci rođeni 2001. godine, osvojivši treće mesto na završnom turniru "Fer plej lige" u Staroj Pazovi.

Na međunarodnom turniru "Kiker Kup" u Kraljevu učestvovalo je 20 pionirskih timova, dok je u Staroj Pazovi nastupilo osam najboljih klubova u državi.

M. Minić


 

Napiši komentar: