Kosanović: Kostić uvek daje maksiumum

Sreda , 2015-01-14 | 12:51:51

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je danas da novi fudbaler tog kluba Miroljub Kostić ima dovoljno iskustva i mnogo znanja, kao i da može da igra na više pozicija u timu.

"Kostić ima pošten odnos, uvek daje maksimum i fudbaler je na koga možeš da se osloniš", rekao je Kosanović radiju Sto plus.

Miroljub Kostić (26) je u Novi Pazar došao iz Sarajeva na šestomesečnu pozajmicu, a prethodno mu je Kosanović bio trener u ljubljanskoj Olimpiji. Ovaj fudbaler veznog reda ranije je nosio dres Radnika iz Surdulice, Jagodine i niškog Sinđelića.

Kako saznajemo, Pazarci pregovaraju sa još nekoliko fudbalera, među kojima su i dvojica Ekvadoraca, dok je klubu ranije prustupio Brazilac Ričard Amorim Falkao.

S druge strane, sporazumno je raskinut ugovor sa Seadom Hadžibulićem, Vladimir Otašević je prešao u lučansku Mladost, Miloš Živković je blizu odlaska na Island, dok Vladimir Radivojević traži klub u Kazahstanu.
 
Od igrača čiji su ugovori istekli, najavljeno je da će Slobodan Vuković i Ivan Obrovac ostati u Novom Pazaru, razmatra se nastavak saradnje sa Dejanom Rusmirom, dok su Kenan Ragipović i Miloš Budaković slobodni u izboru nove sredine.

"Zadržali smo najboljih 11. Hoćemo da dodatno podignemo kvalitet i imamo 18 do 20 gotovo jednakih fudbalera, da bi proleće bilo uspešno kao i jesen. To radimo da bi odgovorili zahtevima naših navijača, ali i rivalima iz gornjeg dela tabele. Sve ispod toga je uzaludno trošenje vremena, truda i novca", kazao je Kosanović.
 
M. Minić

 

Napiši komentar: