Dino Zilkić tri godine u Pazaru

Utorak , 2015-07-14 | 20:23:35

Ofanzivni vezni fudbaler Almedin Zilkić potpisao je trogodišnji ugovor s Novim Pazarom, a na konferenciji za novinare na Gradskom stadionu svoja očekivanja izneli su još Anes Rušević, Denis Biševac i Ensar Bajramlić.

"Preko Vojvodine i Donjeg Srema, vratio sam se u matičnu sredinu. Nadam se da ću postati prava 'desetka', mislim da sam to nagovestio tokom priprema", izjavio je 19-godišnji Zilkić prilikom promocije na Gradskom stadionu.

Najbolji strelac poslednje Omladinske lige Srbije, Rušević je trogodišnju saradnju s pazarskim superligašem ozvaničio pre šest meseci.

"Očekujem da ću zauzeti mesto u startnoj postavi i da ćemo se boriti za izlazak u Evropu, koja nam je prošle sezone izmakla", kazao je Rušević.
   
Biševca i Bajramlića očekuje još po šest meseci stipendijskog staža.

"Verujem da ću uskoro da potpišem prvi proflesionalni ugovor", rekao je desni bek Biševac.

Vezni fudbaler Bajramlić će još godinu dana igrati za omladinsku ekipu Novog Pazara.

"Treniraću s prvim timom, što će mi puno značiti", istakao je Bajramlić.

Novi Pazar će sutra na Zlatiboru igrati prijateljsku utakmicu protiv Bačke, a u subotu od 19 časova biće domaćin ivanjičkom Javoru na startu takmičenja u Super ligi Srbije.
 
M. Minić
 

  • user thumb
    Damir

    Konacno da nasa deca budu "kostur" prvog tima i samo se tako mozemo nadati svetloj buducnosti Pazarskog superligasa, samo vredno trenirajte momci i dokazite da vredite da nosite Pazarski dres !

Napiši komentar: