Muratović: Da Jošanica afirmiše fudbalere

Petak , 2015-08-14 | 13:07:42

Fudbaleri Jošanice počeće takmičenje u Zoni Morava utakmicom protiv raščanskog Bana u gostima, a ekipu iz Novog Pazara sa klupe će predvoditi novi šef stručnog štaba Elvir Muratović.


"Želimo da afirmišemo mlade igrače, koji će stasavati uz Edina Ferizovića, Dina Cakovića i Elvira Rebronju. Plan je da budemo plasirani u vrhu tabele, ako se ukaže prilika pokušaćemo da se vratimo među srpskoligaše", rekao je Muratović Radiju sto plus.

On je donedavno igrao u Jošanici, a ranije je nastupao i za Novi Pazar, Tutin, rumunsku Delta Tulčeu, Sinđelić iz Niša, Trepču, sjeničku Slogu i Pazar Juniors 2011.

Jošanica je prošle sezone ispala u niži rang jer je zauzela poslednje mesto u Srpskoj ligi Zapad, a pripreme za predstojeće prvenstvo počela je tek početkom avgusta.

"U pripremnim utakmicama pobedili smo omladince Pazara sa 4:2 i Slogu u Sjenici sa 2:1. Igrački kadar nam je kvalitetan, tu su i dojučerašnji omladinci Amel Lakota i Faruk Bihorac", kazao je Muratović.

"Raduje me što prvotimci rade profesionalno i nameću se, imamo dobru konkurenciju za svako mesto. Verujem da će i saradnja sa Novim Pazarom biti bolja nego ranije, da će pratiti naše utakmice i rezultate", dodao je ovaj mladi trener.

Utakmica prvog kola Zone Morava između Bana i Jošanice igraće se u nedelju od 17.30 u Raški.

"Bio bih zadovoljan bodom, ako se ukaže prilika pokušaćemo da osvojimo sva tri", najavio je Muratović.

M. Minić


 

Napiši komentar: