Policija bez načelnika, Terzić u penziji

Sreda , 2016-03-02 | 13:06:27

Policijska uprava Novog Pazara od početka marta je bez načelnika, jer je doskorašnji šef ovdašnje policije Dragan Terzić penzionisan na lični zahtev.


On je zahtev za odlazak u penziju Direkciji policije prosledio još početkom prošlog meseca, a od 1. marta je i zvanično u penziji.

Terzić je u izjavi za radio Sto plus izjavio da je zadovoljan rezultatima koje je novopazarska policija ostvarila dok je on bio na njenom čelu.

“Na osnovu postignutih rezultata prošle godine, proglašeni smo za najbolju policijsku upravu u Srbiji. U Novom Pazaru sam proveo osam godina, stekao sam uslov za odlazak u penziju i na taj korak sam se odlučio u trenutku kada smo najbolja policijska uprava u zemlji. Sve što je urađeno je rezultat dobre koordinacije, saradnje i zalaganja svih policajaca i zaposlenih. Svom nasledniku želim da i dalje unapređuje rad policije za dobrobit svih građana ovog kraja”, rekao je Terzić.

On je u policiji radio 30 godina, od kojih je većinu proveo kao načelnik policijskih uprava u Pančevu, Alibunaru i Novom Pazaru. Radio je i kao savetnik Resora javne bezbednosti Ministarstva unutrašnjih poslova i rukovodilac štaba MUP za Kosovo i Metohiju.

Nakon njegovog penzionisanja, očekuje se da Ministarstvo unutrašnjih poslova uskoro imenuje novog načelnika ili vršioca dužnosti te funkcije.

N. Kočović


 

Napiši komentar: