Stefanović: Uz publiku do pobede nad Partizanom

Petak , 2016-10-28 | 17:34:08

Trener odbojkaša Novog Pazara Saša Stefanović rekao je danas, uoči utakmice sa Partizanom u trećem kolu Superlige, da njegova ekipa želi da nastavi sa dobrim igrama i pobedama.


"Ne očekuje nas lak zadatak, u goste nam stiže jedan od naših najvećih sportskih brendova. Želimo, ipak, da nastavimo da se pridržavamo našeg sistema i pobedimo uoči dva naredna derbija (sa Crvenom zvezdom i Vojvodinom). Nadam se da će nas publika ovog puta podržati u većem broju", rekao je Stefanović.

Na vrhu tabele su Crvena zvezda, Novi Pazar i Vojvodina sa po šest bodova, dok je Partizan šesti i ima dva boda.

"Imamo manjih kadrovskih problema, s obzirom da je Srećko Ristić postao otac i nije redovno trenirao, kao i da Marka Božovića muči skočni zglob. Partizan je naš najperspektivniji tim, ima sedam juniorskih reprezentativaca i Bosanca Andreja Ristića, koji je uz Borisa Bušu i najopasniji. Tu je i iskusni povratnik iz inostranstva Petar Turanjanin", naveo je Stefanović.

Kapiten Pazaraca Hamza Zatrić ocenio je da je njegov tim u prethodim kolima pokazao da spada medju favorite za titulu, ali da to ne mora ništa da znači i da je svaku utakmicu potrebno odigrati maksimalno koncentrisano i odgovorno.

"Forma nam je u usponu, verujem da će se takav trend nastaviti i da ćemo ostvariti pobedu. Mislim da sve zavisi od nas, iako su mladi Buša, Luka Veličković i Aleksa Polomac imali dobar učinak prošle sezone i mogu da kazne svako opuštanje. Nadam se da imamo dovoljno iskustva i znanja da im ne dozvolimo da nametnu svoj ritam", rekao je Zatrić.

On je dodao da će u subotu od 12 časova na Gradskom šetalištu u saradnji sa Kancelarijom za mlade biti organizovana promocija Odbojkaškog kluba Novi Pazar, kao i da će se tom prilikom prodavati sezonske karte po ceni od 1.000 dinara.

Odbojkaška utakmica izmedju Novog Pazara i Partizana igra se sutra od 18.00 u dvorani Pendik.


 

Napiši komentar: