Zatvor za još jednog novopazarskog dilera

Subota , 2017-04-15 | 14:56:22

Novopazarac Bilmer Numanović (39), u čijem domu je policija pronašla 448 grama marihuane i 32 grama heroina, pravosnažno je osuđen na četiri godine i šest meseci zatvora, rečeno je radiju Sto plus u Višem javnom tužilaštvu u ovom gradu.


“Okrivljeni Bilmer Numanović je u toku istrage pred Višim tužilaštvom u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela i sklopio sporazum o priznanju, nakon čega mu je pravnosnažno izrečena kazna zatvora u trajanju od četiri godine i šest meseci zatvora”, kazao je portparol Tužilaštva Adnan Baćićanin.

Bilmer Numanović uhapšen je 5. aprila, u porodičnoj kući u Sopoćanskoj ulici u Novom Pazaru, u kojoj je policija prilikom pretresa, pored droge, pronašla i vagu za precizno merenje.

Inače, ovo je treća veća pravosnažna presuda dilerima droge u Novom Pazaru u poslednjih par meseci i to na osnovu sklapanja sporazuma sa Višim tužilaštvom o priznanju krivičnog dela.

Pre par nedelja Nermin Avdović (30) je osuđen na tri godine zatvora zbog posedovanja četiri grama heroina, dok je početkom godine na pet godina zatvora osuđen Naser Fujaljkić (38) u čijem automobilu je pronađeno 922 grama marihuane.

N. Kočov


 

  • user thumb
    Pazarac

    Istog tog pravosnažno oaudjenog Bilmera sam pre pola sata video kako slobodno šeta ulicom Stevana Nemanje !?!?!??!?!?!?!?

Napiši komentar: