Vučić: Radiću u interesu svih

Sreda , 2017-10-11 | 14:44:16

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Novom Pazaru zna da neće biti pozdravljen kao predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan u tom gradu, ali da će raditi najbolje što može i u interesu svih gradjana Srbije bez obzira na veru i naciju.


"Znam da neću biti pozdravljen ni upola kao Redžep Tajip Erdogan ali imam dovoljno hrabrosti da vam kažem da sam radio i radim najbolje što mogu i u interesu svih gradjani bilo koje vere i nacije", rekao je Vučić u Novom Pazaru pred okupljenim gradjanima koji su dočekali njega i turskog predsednika Erdogana.

On je rekao da će se narednih meseci krenuti u izradu projekta za put Požega-Boljare koji će sa Beogradom Sarajevom i Podgoricom povezati taj deo Srbije.

"Naš posao je da radimo koliko možemo i razvijamo delove Srbije koji nisu razvijeni kao Beograd. Naš posao je da da pravimo puteve, bolnice, vrtiće i škole i ništa nije važnije od toga", istakao je Vučić.

Osim bicikla, predsednik Srbije dobio je i unikatnu šahovsku garnituru, dok je Vučić turskom predsedniku Erdoganu poklonio zlatovez, pirotski ćilim i knjigu "Srbija od zlata jabuka".


 

Napiši komentar: