Poljak izujedao policajku koja je pokušala da mu oduzme mačke

Ponedeljak , 2017-10-16 | 10:32:21
Jedan 32-godišnji Poljak izujedao je policajku za ruku i nogu kada je policijska patrola došla da mu oduzme njegovih 16 mačaka.

Muškarac iz Slupska na severu Poljske je bukvalno "zubima i noktima" branio svoje ljubimce, a policajka koja je pokušala mačke da odvede u azil je od zadobijenih povreda završila na bolovanju.

Poljaka i njegovu suprugu prijavile su komšije kada je smrad mačijeg izmeta u zgradi postao nepodnošljiv. Policijska patrola je došla da oduzme mačke iz stana pretrpanog djubretom, zajedno sa radnicima gradskog azila, piše današnja Gazeta viborča.

Dok su policajci i radnici azila pokušavali da ulove mace, pojavio se njihov vlasnik. On je započeo tuču sa policijom, a u metežu je izujedao policajku u ruku i nogu, a potom su se oboje skotrljali niz stepenice na niži sprat.

Policajka je zbog ugruvanosti i dubokih rana morala da ode na bolovanje, a mačke su prevezene u azil, gde se čeka odluka da li će biti oduzete vlasnicima, rekla je direktorka gradskog azila Marta Šmjetanka.

"Proveravamo okolnosti napada. Za fizički napad na službeno lice preti mu do tri godine zatvora", kazao je portparol policije u Slupsku Robert Červinjski.


 

Napiši komentar: