Novi Pazar počeo pripreme za nastavak sezone u PLS

Sreda , 2018-01-24 | 16:31:26

Fudbaleri Novog Pazara počeli su danas pripreme za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Srbije, a prvoj prozivci trenera Marjana Živkovića prisustovalo je 20 igrača i tri golmana.


"S treninzima bi trebalo da krenemo sutra u 11 časova u Šutenovcu. Igrači s kojima je postignut neki dogovor pojavili su se na prozivci. Svima želim mnogo sreće, trebaće nam", rekao je Živković novinarima na Gradskom stadionu.

Prozivci su prisustvovali golmani Jasmin Koč, Pavle Nićiforović i Tamer Preljević, kao i igrači odbrane Predrag Djordjević, Ivan Šubert, Stefan Marković, Ibrahim Arifović, Mirsad Brunčević, Luka Šarac, Ermin Ibrahimović, Emir Hazirović i Denis Biševac.

Na stadionu Novog Pazara pojavili su se i vezisti Kenan Ragipović, Irfan Vusljanin, Marko Vučetić, Uroš Stepanović, Faruk Bihorac, Amel Lakota, Ensar Bajramlić i Mehmed Avdić, te napadači Admir Kecap, Denis Ristov i Jovan Mihajlović.

Kako je rečeno u klubu, pazarski dres u nastavku sezone neće nositi igrači koji nisu bili na prvom ovogodišnjem okupljanju, a to su Goran Vukliš, Deni Pavlović, Jovan Vukomanović, Marko Simić i Jovan Jovanović.

Novoizabrani predsednik Tarik Imamović naveo je da su već obavljeni razgovori sa gotovo svim igračima, kako bi u klubu bili upoznati s njihovim zahtevima i ugovorenim obavezama.

"Pokušavamo da se dogovorimo s igračima, da ih okupimo u dovoljnom broju za polusezonu. Tražimo od trenera i da priključi neke koji nisu bili tu, a registrovani su, pošto nam je zabranjeno da registrujemo eventualna pojačanja", kazao je Imamović.

Prva liga Srbije nastavlja se 10. marta, a osmoplasirani Novi Pazar će u meču 16. kola gostovati Metalcu iz Gornjeg Milanovca.


 

Napiši komentar: