Uhapšen jedan od silovatelja devojke sa smetnjama u razvoju

Utorak , 2018-02-13 | 13:27:00

Novopazarac Nuhi B. (30), pravosnažno osuđen na šest godina zatvora zbog silovanja devojke sa smetnjama u razvoju S.P. (28), uhapšen je i prosleđen na izdržavanje kazne, saznaje radio Sto plus.


“Njega je, po poternici Osnovnog suda u Novom Pazaru, uhapsila Granična policija 9. februara na aerodromu 'Nikola Tesla' u Beogradu i on je upućen na izdržavanje kazne u KPZ u Nišu”, kazao je portparol Osnovnog suda Edin Hodžić.

Apelacioni sud u Kragujevcu je Nuhija B. i još četvoricu Novopazaraca, Ediba M. (44), Asmira I. (21), Edisa D. (30) i Hasiba M. (46) osudio na kazne zatvora zbog obljube nad nemoćnim licem, ali su oni dok je trajalo suđenje pobegli.

Kako policija nije mogla da ih locira i privede na izdržavanje kazne, Osnovni sud u Novom Pazaru je tokom januara za njima raspisao poternice.

Podsećamo da je Apelacioni sud Hasiba M. osudio na sedam godina zatvora, a Ediba M., Asmira I. i Edisa D. na po pet godina zatvora.

Obljuba nad S.P. se desila 27. septembra 2016. godine, u kući u Hercegovačkoj ulici broj 147 u Novom Pazaru, čiji je Hasib M. vlasnik.

Osuđeni su devojku namamili na proslavu rođendana, tokom koje su je napili, a potom i napastvovali.

N. Kočović


 

Napiši komentar: