Mojsilović: Da još podignemo kvalitet igre

Petak , 2018-04-06 | 17:13:30

Trener fudbalera Novog Pazara Stevan Mojsilović rekao je da na utakmici protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, u okviru 20. kola Prve lige Srbije, od svojih igrača očekuje još bolje izdanje nego u poslednjoj pobedi nad beogradskim Sinđelićem.


"Nema radovanja unapred, ali dobro je da nije svaki meč odlučujući, pa se lakše igra. Uz mnogo samopouzadanja, posle 10 osvojenih bodova u četiri prolećna kola, možemo još bolje. Želimo da na naš konto dopišemo bod ili tri, a uvek idemo na pobedu. Čilj je da što pre obezbedimo opstanak", rekao je Mojsilović.

On je najavio da sledi još jedna takmičarski teška utakmica, u kojoj će njegovi izabranici morati da se maksimalno zalažu i bore za svaku loptu.

"Takav prilaz, uz ispunjavanje taktičkih zadataka, približava nas novom uspehu. Što se rivala tiče, imaju izvanredne uslove za rad i jasan plan za budućnost. Za dve godine, Bačka Topola bi mogla da bude među tri, četiri najveća fudbalska centra u Srbiji, možda i najveći van Beograda i Novog Sada", ocenio je Mojsilović.

Novi Pazar je petoplasirani tim lige sa 30 bodova, a prati ga TSC sa 29. Duel tih rivala u Bačkoj Topoli zakazan je za sutra od 15.30.

Streteg Pazaraca je priznao da u protivničkoj ekipi posebno ceni Nebojšu Mezeija.

"Trenirao sam ga u subotičkom Spartaku, do ovog momenta morao je mnogo više da postigne u fudbalu. Sjajan je igrač i čovek, srdačno ćemo se pozdraviti. Ipak, uvek gledam svoj tim, najviše poštujem moje igrače i u njih verujem. Pokazali su da su veliki profesionalci", naveo je Mojsilović.

Novi Pazar će u Bačkoj Topoli nastupiti bez strelca jedinog gola u pobedi nad Sinđelićem Predraga Đorđevića, koji će pauzirati zbog žutih kartona, ali se u tim vraća Denis Ristov.

Fudbaleri TSC Bačka Topola u nedelju na svom terenu dočekuju ekipu Novog Pazara, sa namerom da u 20. kolu Prve lige Srbija osvoje važne bodove za priključak vrhu tabele.

Šef stručnog štaba domaće ekipe Predrag Rogan izjavio je prethodno da očekuje derbi Prve lige.

"Ovoga puta sa veoma iskusnom i kvalitetnom ekipom Novog Pazara. Očekujem od mojih momaka maksimalno zalaganje, a kvalitet i znanje imamo. Igramo dobro i siguran sam da ćemo valorizovati dobre igre iz prethodnih utakmica i uknjižiti nova tri boda", rekao je Rogan.


 

Napiši komentar: