Petrović: U Vranju stvaramo tim za narednu sezonu

Petak , 2018-05-25 | 11:10:33

Trener fudbalera Novog Pazara Vladica Petrović rekao je danas da gostovanje ekipi Vranja u 29. kolu Prve lige Srbije može da mu pomogne u odabiru igrača za narednu sezonu.


"Teško je prognozirati, ali dogovorili smo se da ova dva kola odigramo bez opuštanja. Videćemo na koga ćemo moći da računamo u sledećem prvenstvu", rekao je Petrović.

Drugoplasirano Vranje ima 59 bodova i osvajanjem boda taj tim bi obezbedio plasman u Super ligu, a Novi Pazar je na devetom mestu sa 38 bodova.

"Tokom najvećeg dela šampionata bili su na liderskoj poziciji, iskusni su i igraju zrelo. Biće drugačije nego kada smo gostovali novosadskom Proleteru. Oni žele pobedu, a mi ćemo pokušati da im maksimalno otežamo", kazao je Petrović.

Neizvesno je da li će za Novi Pazar u Vranju nastupiti nedovoljno oporavljani Marko Vučetić, dok ostali konkurišu za sastav.

"Vraća se Mehmed Avdić, a neki su skrenuli pažnju u poslednjem meču sa Bežanijom. I oni će dobiti šansu u ambijentu koji će podsećati na pazarski iz superligaških dana. Treba da osete tu atmosferu", najavio je Petrović.

Subotnja utakmica u Vranju počinje u 17.00.


 

Napiši komentar: