Tender za rekonstrukciju 17 ulica

Ponedeljak , 2018-05-28 | 11:47:45
Gradska uprava Novog Pazara raspisala je tender za izbor izvođača radova na uređenju 17 ulica koje obuhvata saniranje udarnih rupa, asfaltiranje kolovoza i sređivanje trotoara, objavljeno je na portalu Uprave za javne nabavke.

Prema konkursnoj dokumentaciji, u koju je radio Sto plus imao uvid, planira se asfaltiranje kolovoza 15 ulica ukupne dužine oko 4,2 kilometra, uređenje 200 metara trotoara Ulice 37. Sandžačke divizije i platoa iza Gradske toplane.

Tenderom je predviđeno sređivanje jednog kilometra ulice 7. juli, 660 metara Biserovačke, a biće asfaltiran prilaz Pobrđu, ispod Ciglane, u dužini od 500 metara.

Novi asfalt dobiće i put između Svojbora i Hotkova, ulica Iljaza Hadžipećanina, kao i kraci ulica Šabana Koče (iza Stare lučne zgrade i ka Relje Krilatice), Kolubarske, Ruđera Boškovića, Ive Andrića, Sjeničke, Emina Hadžovića, Murske i 405. ulice u Selakovcu.

Na tender se mogu prijaviti kompanije koje su u poslednje tri godine imale prihod od najmanje 200 miliona dinara, od kojih je 120 miliona za ovakve ili slične građevinske radove.

Firme moraju imati i minimum 50 zaposlenih među kojima je i jedan građevinski inženjer.

Rok za podnošenje ponuda je 24. jun.

U budžetu Novog Pazara za rekonstrukciju tih 17 ulica planirano je preko 42 miliona dinara.

N. Kočović

Napiši komentar: