Ljajić: Zukorlić “opasniji” od Ugljanina

Cetvrtak , 2018-07-26 | 10:50:18

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić ocenio je danas, komentarišući političku situaciju u Novom Pazaru, da je lider Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić “puno opasniji” od predsednika Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) Sulejmana Ugljanina.


“Zukorlić je opasniji od Ugljanina za narod u Novom Pazaru i opasniji za društvenu matricu koju želi da nametne. On zna da smo mi, a ne Ugljanin glavna prepreka da od Sandžaka napravi privatno vlasništvo”, kazao je Ljajić gostujući na Radio-televiziji Srbije.

Sandžačka demokratska partija, čiji je Ljajić osnivač, podnela je zahtev da ulica u Novom Pazaru dobije naziv po preminuloj predsednici udruženja “Majke Srebrenice” Hatidži Mehmedović.

On je objasnio da očekuje više negativnih nego pozitivnih reakcija na taj zahtev, ali da ta stranka promoviše vrednosti za koje veruju da ne razdvajaju, već povezuju ljude.

“Šta je ta žena (Hatidža Mehmedović) loše uradila? Zato što se borila da se kazne oni koji su joj ubili muža, dva brata, dva sina? Da se istina obelodni, da se krivci i zločinci kazne? Pozivala je na toleranciju, što se videlo jer nije bilo ni trunke mržnje u njenim nastupima uprkos toj nevidjenoj tragediji koja je zadesila”, kazao je Ljajić.


 

  • user thumb
    Beli

    Opasniji je za tebe i tvoje ortake kriminalce. Ti si privatizovao Novi Pazar. Tvoji kriminalci dobijaju bastu za koncerte. Tvoji dobijaju bazen za kupanje. Tvoj ortak Cado uvozi koliko hoce kamiona da ne placa carinu. Tvoji ortaci kupuju Razvitak.

Napiši komentar: