Prokić: Ljajić rukovodi kriminalnim grupama u Sandžaku

Cetvrtak , 2018-07-26 | 22:16:07

Potpredsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Nenad Prokić izjavio je večeras da predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić napadom na lidera SPP Muamera Zukorlića skreće pažnju sa svoje licemerne politike, spasava svog strateškog partnera, predsednika Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) Sulejmana Ugljanina, i rukovodi kriminalnim grupama u Sandžaku.


On je u saopštenju dostavljenom agenciji Beta naveo da Ljajić tako skreće pažnju sa svoje licemerne politike, kojom "u Beogradu igra nalickanog, umerenog, tolerantnog i skromnog političara, a u Sandžaku rukovodi ozloglašenim kriminalnim grupama preko članova svoje uže porodice".

Prokić je ocenio da Ljajić "nakon tri decenije bavljenja politikom i 18 godina ministrovanja" nema ni jedan pozitivan rezultat u Sandžaku.

"Ni jedan investitor za tri decenije nije dosao u Sandžak, mladi se masovno iseljavaju, a kriminal i korupcija dominiraju svim strukturama pod vlašću Ljajića i Ugljanina", ocenio je.

"Vreme je da ova dva sandžacka političara podnesu izveštaj gradjanima i odlaskom u političku penziju oslobode svoj narod od šizofrenih politika i agonije u koju su ga doveli", saopštio je podpredsednik SPP.

Ljajić je danas, komentarišući političku situaciju u Novom Pazaru, ocenio da je Zukorlić “puno opasniji” od predsednika Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) Sulejmana Ugljanina.


 

  • user thumb
    Mirsad

    Hajde hairli bilo da neko kaze javno sta radi Ljajic. Jos kad bi neko od novinara smeo time da se pozabavi. Da ispita kako nepismeni ljudi u okruzenju Ljajica su postali milioneri u siromasnoj zemlji kakva je Srbija. E ovome Kasim ne moze da posalje inspekciju.

Napiši komentar: