Kolašinac: Potajno se nadam medalji

Sreda , 2018-08-01 | 13:07:24

Reprezentativac Srbije Asmir Kolašinac rekao je danas da na Evropskom prvenstvu u Berlinu ima "visoka i realna očekivanja", a to je plasman u finale u diciplini bacanje kugle.


"Očekivanja su mi uvek visoka, ali i realna tako da ovog puta ću biti zadovoljan i sa finalom odnosno prvih osam. To bi bio veliki uspeh nakon svih problema i povreda koje sam imao i još uvek imam. Potajno se nadam da ću uz malo sreće imati priliku i da se borim za jednu od medalja", rekao je Kolašinac, a preneo je Atletski savez Srbije.

Takmičenje na Evropskom prvenstvu trajaće sedam dana, a Kolašinac će na stadion izaći prvog dana, 6. avgusta u 17.35 ili 18.55, u jednoj od dve kvalifikacione grupe kada će se boriti za ulazak u finale, gde ima mesta za 12 bacača.

"Završne pripreme kao i svake godine odradjujem u Sjenici. Još pre 10 godina sam ovde obezbedio odlične uslove za trening i uvek se dobro spremim što je slučaj i sada. Odradio sam sve kako sam i planirao, jedini problem imam sa ručnim zglobom, ali se iskreno nadam da me to neće puno poremetiti na dan takmičenja. Konkurencija mi je zaista prejaka jer u Evropi u ovom trenutku ima više od šest bacača koji su bacili preko 21 metar", rekao je Kolašinac.


 

Napiši komentar: