SNS NP: Puna podrška Vučiću

Sreda , 2018-08-15 | 20:00:51

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Pazaru pružio je danas punu podršku predsedniku Srbije i te partije Aleksandru Vučiću u, kako su saopštili, njegovim naporima za očuvanje mira i stabilnosti u južnoj srpskoj pokrajini i celoj zemlji.


U saopštenju objavljenom na zvaničnoj Fejsbuk stranici novopazarskih naprednjaka se navodi da se Vučić “svim silama trudi da dođe do najprihvatljivijeg rešenja za srpski narod, naročito za Srbe na Kosovu i Metohiji”.

Oni su osudili “političku hajku opozicije koja poziva na destabilizaciju Srbije” i njihove “neodgovorne pokušaje da sakupe jeftine političke poene na najvažnijem pitanju za budućnost Srbije”.

Novopazarski naprednjaci su podsetili da je “politika Vučića omogućila da se grade bolnice, škole, vrtići i da se poboljša infrastruktura i životni standard u ovom gradu”.

“Da se predsednik Aleksandar Vučić zalaže za mir i stabilnost, govori i činjenica da se nije odgovaralo na provokacije i jeftine predizborne kampanje ovdašnjih političara koji na sve moguće načine pokušavaju, ali bezuspešno, da naruše dobre međuljudske odnose u Novom Pazaru, za koje se svi zalažemo”, saopštio je GO SNS u Novom Pazaru.

N. Kočović


 

Napiši komentar: