Modrić o debaklu protiv Španije: Još je i dobro prošlo

Sreda , 2018-09-12 | 11:17:58
Hrvatski fudbaler Luka Modrić rekao je da nije očekivao debakl od Španije, ali da je njegova reprezentacija i dobro prošla sa šest primljenih golova.

"Nismo ovo očekivali, bio je to jako težak poraz. Dobro smo počeli, ali smo se raspali kada smo primili prvi, a posebno drugi gol. Žalosno je reći, ali na kraju je i još dobro prošlo. Nedopustivo je da ovako rasprodajemo ugled koji smo tako teško stekli", rekao je Modrić posle utakmice.

Hrvatska je u utorak uveče deklasirana u Elčeu od Španije sa 6:0 na početku Lige nacija, u svojoj prvoj utakmici od poraza u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji.

"Moramo da shvatimo da ne možemo da igramo ako ne budemo davali 100 odsto mogućnosti. Biće dobro ako iz ovoga izvučemo pouku, a verujem da hooćemo. Najlakše je sada kritikovati i govoriti šta ne valja. Nema smisla kukati jer ne može da se promeni ono što se dogodilo. Siguran sam da će sve biti dobro i da se ovo više nikada neće ponoviti", kazao je Modrić.

Dejan Lovren je bio oštar prema medijima.

"Težak poraz, sigurno boli, ali stanite i razmislite (ako uopšte imate mozga) pre nego što krenete da pljujete kao što inače znate dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca. Zajedno smo pobedjivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti. Ne smemo da potonemo i ne želim da se zaboravi sve ono lepo što smo ostvarili. Mi kakav smo narod, odmah pljuvačka na najjače, zato i nećemo nikada napreodvati sa takvim stavom", napisao je Lovren na Instagramu.

"Momci, glavu gore, sledeća utakmica je novo dokazivanje. Zaboravimo na ovo što pre, jednostavno, j..... loše veče", dodao je Lovren.


 

Napiši komentar: