Praksa za mlade novinare

Cetvrtak , 2018-10-04 | 13:14:31
Novinska agencija Beta raspisuje konkurs za studente koji bi bili angažovani na period od tri (3) meseca, od novembra 2018. godine.

Konkurs je pre svega namenjen studentima završnih godina, apsolventima i diplomcima fakulteta društvenih nauka sa znanjem engleskog jezika koji su zainteresovani za sticanje novinarskog iskustva.

Beta je privatna novinska agencija koja od 1994. godine emituje servise vesti o najvažnijim dešavanjima u zemlji, regionu i svetu.

Betinina uredjivačka politika je nezavisna od političkih i ekonomskih pritisaka, zasnovana na poštovanju najviših standarda novinarstva, prava i etičkog kodeksa.

Uslovi prakse su sledeći:- Vreme trajanja prakse je tri meseca;- Od kandidata se očekuje angažman do 30 sati nedeljno, uz fleksibilno radno vreme;- Za praksu nije predvidjena finansijska nadoknada;- Nastavak rada u Agenciji Beta nakon stažiranja zavisiće isključivo od uspešnosti kandidata.

Od kandidata se očekuju sledeće kvalifikacije: - studenti završnih godina, apsolventi, diplomci fakulteta (prednost imaju društvene nauke) - odlično znanje engleskog jezika - poželjno znanje francuskog ili drugog stranog jezika Zainteresovani kandidati treba da pošalju CV na e-mail konkurs@beta.rs  do 31. okrobra 2018.


 

Napiši komentar: