Matić očekuje pobedu protiv rukometaša Partizana

Cetvrtak , 2018-10-04 | 19:19:07

Trener rukometaša Novog Pazara Nedeljko Matić rekao je danas da očekuje pobedu protiv Partizana u Beogradu, u utakmici na kojoj će debitovati na klupi novog člana Superlige.


"Očekujem borbenu utakmicu. Pričam momcima otkako sam došao, pokušavam da ih ubedim da idemo u Beograd da pružimo maksimum. Mislim da nećemo izgubiti. Ne poznajem dovoljno igrače, a ono što nam nedostaje je vreme", rekao je Matić.

On će debitovati kao trener Pazaraca, koji su posle poraza u prošlom kolu od arandjelovačkog Šamota 65 na domaćem terenu (29:30) smenili Nedeljka Jovanovića.

Uoči trećeg kola Superlige, osmoplasirani Partizan ima jedan bod, dok je Novi Pazar medju četiri ekipe na začelju tabele bez osvojenog boda.

"Ništa ne obećavam, rekao sam to i upravi. Bio bih zadovoljan ako bismo posle svakog treninga bili za jedan odsto kvaliteniji. Priča se i o pojačanjima, a očigledno je da su nam kao novajlijama u eliti neophodna. Moramo da rastemo na svim nivoima", naveo je Matić.

Matić, koji je poslednji angažman imao u Izraelu, priznao je da ga je malo zatekao poziv Novog Pazara. On je ocenio da se u Srbiji nedovoljno ulaže u rukomet.

"Kad pomenete Izrael, ljudi odmahuju glavom, a igrači tamo zaradjuju 10 ili 15 hiljada evra mesečno. Moramo da shvatimo da bez ulaganja, škola i pravilnog pristupa nećemo mnogo napredovati. Imamo problem sa organizacijom, novcem, strukom, decom. Mi moramo da se borimo za svako dete", istakao je Matić.

Rukometna utakmica Partizan-Novi Pazar igra se u subotu od 18.30 na Banjici.


 

Napiši komentar: