Mobi najavio memoare za jun 2019.

Ponedeljak , 2018-10-15 | 12:07:50
Američki muzičar i di-džej Mobi (Moby), čije je pravo ime Ričard Melvil Hol, najavio je novu knjigu memoara "Then It Fell Apart" za jun 2019, piše časopis Roling stoun, prenosi danas Hina.

"Radi se o putovanju u tamno srce slave i demonima koji vrebaju iza sjaja životnog stila slavnih", napisao je Mobi na Tviteru za nastavak autobiografske knjige iz 2017. godine - "Porcelain: A Memoir".

Izdavačka kuća "Faber Books", koja će objaviti memoare 11. juna 2019, podseća da je Mobi u leto 1999. objavio album "Play", koji je "poput albuma koji definišu generaciju, bio sveprisutan i katapultirao muzičara u superzvezde".

"Odjednom se družio s Dejvidom Bouvijem, Lu Ridom, Kristinom Riči i Madonom, uzimajući ekstazi za doručak, ispijajući svaki dan litre votke i spavajući s modelima. Bila je to dijeta koja nije mogla trajati. A onda se sve raspalo", navodi se u saopštenju izdavačke kuće.

Američki komičar i tv voditelj Stiven Kolbert rekao je da Mobijeva autobiografija "ta hronika duge, tamne noći duše, nekako uključuje smešne priče u kojima su (predsednik SAD Donald) Trump, (predsednik Rusije Vladimir) Putin i uistinu zbunjujući niz degenerika".
 

Napiši komentar: