Ljajić: Ako policija pronadje bilo šta što ukazuje i najmanju kriminalnu delatnost, podneću ostavku

Sreda , 2018-10-31 | 09:49:23

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić pozvao je ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića i sve službe da iznesu sve podatke o njemu, a ukoliko pronadju bilo šta što ukazuje i najmanju kriminalnu delatnost neće nijednog sekunda sedeti na mestu ministra niti se baviti nijednim javnim poslom, objavio je Blic u izdanju od srede 31. oktobra.


Ljajić je u izjavi tom listu rekao da nije do sada reagovao na optužbe lidera Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića, jer ih je, kako je rekao, smatrao besmsilenim, ali sada mora jer se na njih nadovezao Šešelj.

"Do sada nisam uopšte reagovao na optužbe koje su dolazile od Zukorlića jer sam ih smatrao besmislenim, a pošto se sada na to nadovezao i njegov partner Šešelj, i to u parlamentu, moj opstanak u Vladi gubi svaki smisao ukoliko se ne dokaže ko je lažov - Šešelj i Zukorlić ili ja", rekao je Ljajić.

On je dodao da te optužbe moraju da dobiju svoj epilog, jer bi u protivnom, kako je naveo "morao da se valja u blatu sa Šešeljem i Zukorlićem i da se brani od njihovih izmišljenih optužbi".

Po njegovim rečima na delu je "čvrst savez osudjenog ratnog zločinca Šešelja i osvedočenog kriminalca Zukorlića", a napade povezuje sa izborima za Bošnjačko nacionalno veće koji se održavaju u nedelju, 4. novembra.

"Čak ni čitava mašinerija opskurnih likova koja je upregnuta da pogura Zukorlića - od Šešelja, preko Marića do Sandulovića, neće ga spasiti od debakla na izborima. Dobro je što su pet dana pre izbora gradjani Sandžaka u prlici da na delu vide kako funkcioniše koalicija lažnog vojvode i lažnog muftije", kazao je Ljajić.


 

Napiši komentar: