Zukorlić: Priča o BNV završena kada je data podrška Ugljaninu koji naziva Srbiju fašističkom

Cetvrtak , 2018-11-29 | 17:06:21

Lider Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić izjavio je danas da je priča o Bošnjačkom nacionalnom veću završena kada je Sulejman Ugljanin i pored izjave da je Srbija "fašistička tvorevina" dobio većinu u veću uz podršku potpredsednik Vlade Srbije Rasima Ljajića.


"Ako je to stav vlade i ovog parlamenta, zašto bi to bio problem za mene, mi ćemo jednostavno pustiti da oni tu politiku sprovedu", rekao je Zukorlić koga je jutros na sednici parlamenta poslanik Ugljaninove Stranke demokratske akcije Sandžaka optužio da je platio 50.000 evra lideru radikala Vojislavu Šešelju da napada njegove političke protivnike.

Zukorlić je povodom navoda Enisa Imamovica iz SDA Sandžaka u parlamentu rekao da on ne može da se takmiči "u disciplini ko će koga pljuniti i više blatiti.

"Zamoliću njihove sadašnje saveznike u stranci Rasima Ljajića, koji je dolazeći na vlast u Novom Pazaru napravio izveštaj o milionima ćevapa koje su pojeli Ugljaninovi službenici, o parceli za izgradnju Ugljaninove kuće i sredstvima za nju, da se sete tog izveštaja, koji postoji. Oni su zada zaćutali nakon što su se usavezili, kao što su Ugljaninovi zaćutali o optužbama za atentat od strane sadašnjeg partnera. To ću ostaviti njima, a ti izveštaji su dostupni i možemo ih dobiti", rekao je Zukorlić.


 

Napiši komentar: