SDA Sandžaka raduju protesti u Srbiji

Cetvrtak , 2019-01-24 | 17:45:02

Generalni sekretar Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Ahmedin Škrijelj izjavio je danas da tu partiju “veoma raduju” protesti građana koji traže smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.


On je radiju Sto plus kazao da ta bošnjačka stranka ni na koji način ne podržava Srpsku naprednu stranku (SNS) i “pažljivo prati tek započeto ispoljavanje demokratske svesti” i razvoj situacije u Beogradu.

“Već više godinaSDA organizuje proteste kojim ukazuje na obespravljenost Bošnjaka i neprijateljski odnos aktuelnog režima prema bošnjacima i Sandžaku”, naglasio je Škrijelj.

Komentarišući činjenicu da strateškim partnerstvom sa Sandžačkom demokratskom partijom (SDP), indirektno u lokalnoj skupštini podržava i SNS, Škrijelj je ocenio da je to rezultat opredeljenja da se obezbede stabilne skupštinske većine, “imune na ucene malih i stranaka sa sedištem u Beogradu”.

On je u vezi sa najavama održavanja vanrednih parlamentarnih izbora ocenio da, ukoliko se stanje ne promeni, bilo koji izbori ne mogu biti slobodni, demokratrski i regularni, ali i da će SDA Sanžaka “vrlo brzo u javnost izaći sa konkretnim rešenjima za budući statust Sandžaka”.


 

 • user thumb
  Emir

  Bravo radio sto plus !!! Hoce da prave drzavu a nisu kradu telefone. 140 strana materijala je SDP predao tuzilastvu o lopovlucima ovih kad su bili na vlasti i nista...sad oni prijatelji i partneri a nasih para nema. Organizuj proteste da vidis koliko ce da vas ima.

 • user thumb
  NP

  Ovima je najbitnije da naprave sebi fitelje sve drugo je laž...

 • user thumb
  Mirza

  Vratiste li one telefone o kojima pisa radiostoplus pre neki dan, da ste dobili od opstine i niste vratili kad ste izasli iz vlasti...Mi smo ih platili pa da pitamo?

Napiši komentar: