Jolović: Raduje nas mržnja SDA Sandžaka

Petak , 2019-01-25 | 10:44:28

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Pazaru Nikola Jolović izjavio je danas da ga “izuzetno raduje bes i mržnja” koju Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka iskazuje prema njegovoj partiji.


On je, reagujući na izjavu generalnog sekretara SDA Sandžaka Ahmedina Škrijelja da ga “raduju protesti protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da oni ni na koji način ne podržavaju SNS”, kazao da je to “još jedan dokaz da su SNS i njen predsednik Vučić na pravom putu”.

“Narod je prepoznao pravu politiku, politiku mira i stabilnosti koju Srpska napredna stranka vodi u Raškom okrugu”, rekao je Jolović radiju Sto plus.

Narodni poslanik je ocenio i da tvrdnje funkcionera SDA Sandžaka da su na lokalnom nivou u koaliciji sa Sandžačkom demokratskom partijom (SDP), a da sa naprednjacima nemaju ništa “ne piju vodu, da su i smešne i žalosne”.

Srpska napredna stranka i SDA Sandžaka deo su vladajuće većine u Novom Pazaru i Sjenici, dok je u Tutinu kadar SNS izabran za pomoćnika predsednika Opštine Kenana Hota (SDA Sandžaka), iako nisu parlamentarna partija.

Na izjavu Škrijelja da su takve većine formirane kako bi bile “imune na ucene malih i stranaka sa sedištem u Beogradu”, Jolović je odgovorio da je SNS veoma bitan faktor u vođenju Novog Pazara i da im imponuje to što smetaju “tako velikim strankama poput SDA Sandžaka”.

“Kako to da smo mi mala stranka iz Beograda, a bez nas nije mogla biti formirana većina u Novom Pazaru u poslednja tri izborna ciklusa. A ako je SDA Sandžaka tako velika stranka zašto sami ne osvoje 24 odbornika i upravljaju gradom. U stvari, njihovo biračko telo je u konstatnom padu”, dodao je Jolović.

N. Kočović


 

 • user thumb
  Np

  Bravo Pazarac upravo tako više je SDA uradio za Srbe u pozitivnom nego ovaj što priča ovak gleda samo svoj interes. Sve se zna mali je grad

 • user thumb
  Pazarac

  Više je SDA uradio za srbe u Novi Pazar nego SNS.

 • user thumb
  WOW

  I SNS Novi Pazar ima svoje botove! hahahaahah

 • user thumb
  Stiven

  Više je gospodin Jolović uradio za gradjane Novog Pazara za par godina nego Sda za prethodnih 20. I narod to vidi, ceni i poštuje... Lako je pričati i napadati, narod ne želi napade narod želi osobe i priznaje ljude koji rade u njihovom interesu...

 • user thumb
  Max

  Jos mnogo godina ce biti na vlasti i raditi u interesu svih gradjana ta "mala stranka", jer narod shvata da radi na ocvanju mira i stabilnosti u zemlji ali i u regionu, na ekonomskom razvoju zemlje, na jednakosti svih gradjana...

 • user thumb
  Emir

  Nidzo pusti ove...mi znamo da Novim Pazarom upravljate vi SNS i malo manje SDP a i Emrovici....Ovi neka se bave plastenicima i dobili su za koaliciju SDP-om i vama muzej.

Napiši komentar: