Novopazarci na pripremama u Ulcinju

Utorak , 2019-02-12 | 10:54:40

Fudbaleri Novog Pazara otputovali su danas u Ulcinj, gde će se tokom narednih 10 dana pripremati za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Srbije.


"Iako misija podseća na nemoguću, pokušaćemo da ne dozvolimo da klub ispadne. Ne bih se prihvatio posla da nemam želju, htenje, znanje i ljude oko sebe", rekao je uoči polaska na pripreme trener Pazaraca Neško Milovanović.

Povratniku na klupu Novog Pazara u radu će pomagati Emir Lotinac, Elvedin Halković i trener golmana Damir Beširović, dok će dosadašnji šef stručnog štaba Vladica Petrović obavljati funkciju sportskog direktora.

Na pripreme su otišli golmani Zoran Aković i Pavle Nićiforović, kao i igrači odbrane Mirsad Brunčević, Ervin Kačar, Jasmin Trtovac, Robert Omega, Emir Hazirović, Faruk Bihorac i Adnan Islamović.

U Ulcinju će trenirati i igrači sredine terena Kenan Ragipović, Amel Lakota, Elvis Novalić, Dino Šarac, Miodrag Milenković, Sead Župić, Faris Ajdinović, Edin Selimović, Nemanja Petrov, Sead Islamović, Abdulaziz Ragipović i Irfan Vusljanin.

Od napadača, trener Milovanović na raspolaganju ima Dženana Plojovića, Nazima Hadžibulića, Marka Platišu, Suada Mavrića i Aleksandra Milića.

Sezona u Prvoj ligi Srbije biće nastavljena 27. februara, kada poslednjeplasirani Novi Pazar gostuje beogradskom Sinđeliću.


 

Napiši komentar: