Popović: Moramo odgovornije protiv Borca

Subota , 2019-03-09 | 12:11:35

Trener košarkaša Novog Pazara Oliver Popović rekao je danas da njegov tim protiv vodećeg Borca mora da igra odgovornije i sa više koncentracije, posebno u odbrani.


"Dolazi nam najozbiljnija ekipa u ligi. Treba da shvatimo gde smo grešili u porazu od OKK Beograda (81:87) i da ispravimo nedostatke. Moramo da damo sve od sebe da dobijemo Čačane, da bi u poslednjem kolu pojurili pobedu nad Dinamikom od najmanje osam razike, što bi nam donelo drugo mesto i ABA 2 ligu naredne sezone", rekao je Popović.

On je tokom sedmice izabran za trenera reprezentacije Srbije u uzrastu do 20 godina.

"Posle rada sa univerzitetskim timom 2013. godine, ponovo ću voditi jednu reprezentativnu selekciju. To je za mene veliko priznanje, takođe za klub i grad. Uvek rado prihvatam ovakve pozive", naveo je Popović.

Uoči zaostalog susreta 23. kola Košarkaške lige Srbije, Borac je lider takmičenja sa 21 pobedom i tri poraza, a trećeplasirani Novi Pazar je na skoru 18/6.

"Mislim da imamo dobre šanse pred našom publikom. Moramo da se vratimo na stari kolosek i zaigramo kao u većem delu šampionata", kazao je bek Pazaraca Marko Radonjić.

Član klupskog rukovodstva Dejan Kulundžić ocenio je da je ekipa Pazara na gostovanju OKK Beogradu nedopustivo i neshvatljivo pala u igri.

"Do cilja uvek stižemo težim putem. Ipak, svih šest prvenstvenih poraza doživeli smo nekompletni. U poslednje vreme povređen je bio Aleksej Nešović, ranije Radonjić i Tarik Brunčević. Slede dve odlučujuće utakmice u borbi za drugo mesto. Pozivam ljubitelje košarke da nas podrže, oni su dobili mnoge naše mečeve", zaključio je Kulundžić.

Novi Pazar i Borac igraju sutra od 18.00 u dvorani Pendik.


 

Napiši komentar: