Šešelj o Ljajiću, Bačevac o stradanju studenta

Utorak , 2019-03-26 | 11:43:16

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ponovo je danas optužio potpredsednika Vlade Srbije Rasima Ljajića za kriminalne radnje i pitao ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića zašto “dozvoljava Ljajiću da kriminalnim radnjama kupuje celi Novi Pazar”.


On je na sednici Skupštine Srbije nabrojao nekoliko preduzeća koja su drugi ljudi kupili za Ljajića kako bi prikrio da je stvarni vlasnik. Šešelj je Ljajića nazvao i “najvećim narko bosom”.

“Ja upozoravam Stefanovića da se mnogo ovih informacija prikupilo da policija ne sme ostati skrštenih ruku i da je lično odgovoran ako ne zna za sve ovo. Sramota za ministra da ja pre njega saznajem ovakve stvari”, rekao je Šešelj.

Poslanik Ljajićeve Socijademokratske partije Srbija Muamer Bačevac rekao je da ne želi da komentariše “budalaštine” koje u poslednje vreme iznosi Vojislav Šešelj.

On je potom tražio informacije o saobraćajnoj nesreći u Zemunu kojoj je poginuo brucoš iz Novog Pazara, dok je prelazio ulicu i naveo da mediji ne objavllju čak ni inicijale vinovnika te nesreće te da počinju u Novom Pazaru razne opravdane sumnje i insinuacije o tom slučaju.

On je apelovao na ministarku pravde Nelu Kuburović da se sa posebnom pozornošću i pijetetom “pozabavi” tim slučajem i da se nadležno tužilaštvo oglasi o detaljima nesreće.


 

Napiši komentar: