Sednica nastavljena, bez odbornika SDA Sandžaka

Sreda , 2019-04-24 | 18:19:13

Raspravom o izveštajima o radu javnih ustanova u 2018. godini nastavljena je sednica Skupština Novog Pazara koja je bila prekinuta na nekoliko sati zbog nedostatka kvoruma za rad i odlučivanje.


Nastavku sednice prisustvuju članovi odborničkih grupa “Za evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić”, “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”, Sandžačke narodne partije i opozicione Stranke pravde i pomirenja, dok u skupštinskoj sali nema odbornika Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka.

Oni su zasedanje napustili na početku rada lokalnog parlamenta, a nakon što je sa dnevnog reda skinut predlog odluke o promeni naziva ulica u Novom Pazaru.

Predlog da se o tome ne raspravlja podnela je odbornička grupa Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”, a podržali su ih odbornici Sandžačke demokratske partije i Sandžačke narodne partije.

Kvorum je tokom rasprave o izveštajima o radu javnih preduzeća davala Stranka pravde i pomirenja, ali su i njeni odbornici nakon toga napustili sednicu nakon čega je zasedanje prekinuto.

N. Kočović


 

Napiši komentar: