Đerlek obmanuo odbornike i javnost Novog Pazara

Ponedeljak , 2019-05-13 | 10:54:48

Član Gradskog veća Novog Pazara Ermin Đerlek obmanuo je odbornike lokalnog parlamenta i ovdašnju javnost time što je u biografiji naveo da je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu što je, prema informacijama do kojih je radio Sto plus došao, netačno.


Naime, Đerlek je u biografiji dostavljenoj Skupštini Novog Pazara prilikom njegovog izbora naveo da je na toj visokoškolskoj ustanovi diplomirao na smeru stomatologija, dok na zvaničnom sajtu lokalne samouprave, u sekciji posvećenoj Gradskom veću, samo piše da je doktor stomatologije.

Međutim, sa Medicinskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu našem radiju je odgovoreno da je Ermin Đerlek “student na studijskom programu integrisanih akademskih studija stomatologije, koje nije završio”.

Biografija dostavljena Skupštini Novog Pazara

Kako posedovanje fakultetske diplome nije uslov za obavljanje te funkcije nejasno je zbog čega je Đerlek obmanuo odbornike Skupštine Novog Pazara, koji su ga na sednici 11. marta izabrali za člana Gradskog veća, ali i javnost navodeći neistinite podatke o svom obrazovanju.

Ermin, sin osnivača Sandžačke narodne partije Mirsada Đerleka, zadužen je za resor lokalnog ekonomskog razvoja, ali je sporno koliko on kao student stomatologije (ranije završio srednju medicinsku školu) može doprineti razvoju ekonomski nerazvijenog Novog Pazara.

Dopis sa Medicinskog fakulteta u Novom Sadu

On je više od godinu dana bio pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševca, zadužen za oblast zaštite životne sredine.

Za člana Gradskog veća izabran je nakon ostavke partijskog kolege Ervina Čašića, diplomiranog ekonomiste, koji je kasnije postavljen na Đerlekovo mesto pomoćnika gradonačelnika.

Pitanja ostala bez odgovora

Ni nakon višednevnog čekanja, od Đerleka nismo dobili odgovor na pitanje zbog čega je dao lažne podatke o svojoj školskoj spremi. Javnost je ostala uskraćena i za odgovor o tome da li će zbog toga podneti ostavku.

N. Kočović


 

 • user thumb
  Mirsad

  @Pazarac Kakav brate Nihat...sta se on pita ? Pa onaj iz Beograda je dolazio da pokaze gde ce drvo da se posadi. Sve je zlo od tog stvora.Mnogo Nihat odlucuje koliko ovom ljigavcu da se plati za glasove.

 • user thumb
  Pazarac

  E moj Nihate na šta ti stavlkaš svok potipis. Marš iz skupštine ovo je bruka. Pazarci naša poštena deca su na zavodu ili po bijelož svetu a pogledajte šta se radi.

 • user thumb
  Psihijatar

  Šta da da odgovor, da krivično odgovara ovo je više nego strašno, falsifikovao diplomu medicinskog fakulteta,hej pa to samo može šsihički bolesna osoba. Kažu i sa djerlek ima neke sumljive diplome i njehov zet kao i jiš neki u zzjz.

 • user thumb
  Nepismenko

  hahahaah.. ovo je BRUKA!

 • user thumb
  Adem

  Niste razumeli ovo mu veciti ministar daje stipendiju od nasih para iz budzeta da bi od tate pokupio to familijarnih glasova sto ima.

 • user thumb
  Sajko

  Ko je ovog balavca postavio da radi u Gradskoj upravi, sramota. Sad je i lažov ka mu babo Mirsad.

 • user thumb
  Pazarac

  Isti tata... krenuo tatinim stopama koji ga je naučio na vreme kako se manipuliše, spletkari i prave podvale. Gde će kruška nago ispod kruške!

 • user thumb
  Slayer

  Kako da dobijete odgovor kad dečko nije sposoban da otvori mail

Napiši komentar: