CarGo: Pola miliona korisnika za samo tri meseca, gradjani pokazali da žele CarGo na tržištu

Sreda , 2019-05-22 | 13:53:21
Predsednik Udruženja CarGo Aleksandar Vučić saopštio je danas da je za tri meseca od kako postoji Udruženje, pola miliona ljudi skinulo aplikaciju za "inovativnu pomoć na putu - CarGo".

Vučić je tom prilikom uručio laptop, knjigu "Lean Startup" i ček na 50.000 dinara preduzetnici Ani Lazarević, koja je postala 500.000. članica Udruženja, navedeno je u saopštenju udruženja.

Vučić je naveo da je Ana "jedna od pola miliona", ali da taj broj, kako je rekao, "nije samo broj članova Udruženja, već gradjana Srbije koji žele bolju i razvijeniju Srbiju".

"Nakon pritisaka, članovi udruženja su pokazali snagu.Nakon kompleksnog tranzicionog perioda, različitih fizičkih i sajber napada, otimanja vozila, zastrašivanja ljudi, sa ponosom mogu da kažem da ne odustajemo, da se i dalje borimo", rekao je Vučić.  

On je kazao da kompanija ulazi u drugi investicioni ciklus u kome će nastaviti sa investicijama i inovacijama.

Vučić je govoreći o današnjem protestu odredjenog dela taksi kartela i njihovom zahtevu da se ugasi CarGo, rekao da su odgovor na to dali gradjani, jer su "pokazali kome veruju i da zaista žele da CarGo opstane na tržištu", navedeno je u saopštenju.


 

Napiši komentar: