Krstajić: Poštovaću svaku odluku

Cetvrtak , 2019-06-13 | 12:36:52




Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da će poštovati svaku odluku o njegovom statusu.

"Poštovaću svaku odluku. Ako ostanem – nastaviću da radim najbolje što znam i mogu. Ako me smene, podržaću reprezentaciju kao i kad nisam bio selektor... I ako ne budem selektor, doći ću privatno u Luksemburg da gledam utakmicu reprezentacije", rekao je Krstajić za Žurnal.

Mladen Krstajić je pred smenom sa mesta selektora reprezentacije Srbije.

Srbija je u petak doživela debakl od Ukrajine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Naveo je da njegov odnos sa Fudbalskim savezom Srbije i predsednikom Slavišom Kokezom niko ne može da poremeti.

"Nikakvih problema nema, sa Slavišom niko i ništa ne može da me posvadja. Niti iko može da očekuje moju eventualno negativnu reakciju. Nema potrebe da se diže tolika fama oko mene, bitni su reprezentacija i septembar. Ko god da dodje posle mene, kadgod, sutra ili za godinu - dve, hoću da mu pomognem sve što me upita i što mogu", kazao je Krstajić.

Krstajić je ponovio da prihvata odgovornost i dodao da ništa ne bi menjao.

"Sutra bih opet na tu utakmicu izašao u formaciji 3-5-2, zato jer sam pravio analizu, mesec dana studirao šta igra Ukrajina... Studiozno smo sve radili, razgovarao sam sa igračima oko svega, prihvatili su...", kazao je Krstajić.

Dodao je da je "deplasirano" da se priča da bi se Srbija obrukala kada bi ponovo igrao isti tim.

"Deplasirano je da sada pričamo o tome, ali, da je Prijović dao gol, ko zna kako bi se odvijala utakmica. Podbacili smo, to stoji i svi smo svesni...", rekao je Krstajić i na pitanje da li bi opet izveo istih 11 odgovorio: "Ne, ali ne mogu da pričam o tome".

Krstajić je kazao da i dalje veruje da Srbija može da se plasira na Evropsko prvenstvo.

"Sa Krstajićem ili bez njega, najmanje je bitno. Za fudbal u ovoj zemlji, za narod koji ga voli bitno je da Srbija izbori igranje na Evropskom prvenstvu", kazao je Krstajić.


 

Napiši komentar: