Ljajić: Bili smo korektan partner SNS

Sreda , 2019-09-25 | 19:26:18

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je večeras da će sa liderom Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandrom Vučićem razgovarati o koaliciji za nastup na predstojećim parlamentarnim izborima.


On je gostujući u emisiji “Oko” na Radio televiziji Srbije kazao da će se videti kakav će biti ishod tih razgovora.

“Mi smatramo da smo bili korektan partner SNS, da smo imali dobru saradnju. Ukoliko oni smatraju drugačije, naravno, to je legitimno pravo svake strane da odluči o svom koalicionom partneru, mi ćemo tu odluku prihvatiti”, kazao je Ljajić.

Potpredsednik Vlade je još jednom ponovio stav da, iako njegova stranka bude deo vlasti, on neće biti ministar.

Ljajić je dodao da je želja Vlade Srbije da vrati poverenje u izborni proces i da su predložene mere korak u tom pravcu i stavljanju tačke na priču o tome da su oni koji su na vlasti u povoljnijoj poziciji tokom izbora od onih u opoziciji.

“Sve mere i ideje koje će učiniti izborni proces kredibilnim su dobrodošle, kako bismo vratili poverenje ljudi u izbore i kako se rezultati ne bi večito osporavali. Ne možemo stvoriti stabilne demokratske institucije ukoliko izborni proces ne bude kredibilan”, poručio je Ljajić.

N. Kočović


 

  • user thumb
    Beli

    Sta smo dobili mi u Pazaru sem sto ste ti i tvoj ortak bivsi narkodiler Cado nastavili da svercujete ? Sto si od nepismenih ortaka napravio milionere, a omladinu Sandzaka poslao u Nemacku? Korektno...

Napiši komentar: