Prvomajska od ponedeljka zatvorena za saobraćaj

Petak , 2019-10-18 | 11:45:37

Od ponedeljka, 21. oktobra, Prvomajska ulica u Novom Pazaru biće zatvorena za saobraćaj zbog sanacije slivničke rešetke kišne kanalizacije na raskrsnici ove i ulice Veljka Vlahovića, saopšteno je danas iz lokalne samouprave.


Saobraćaj će biti zatvoren 20 dana, jer je to period za koji beton mora da odradi svoju hemijsku reakciju- da se dobro stegne, a odvijaće se alternativnim putnim pravcima, u skladu sa Saobraćajnim projektom i postavljenom vertikalnom saobraćajnom signalizacijom.

Izvođač radova je JP za uređivanje građevinskog zemljišta Novi Pazar, koje je u obavezi da vodi računa da se prilikom prolaska teretnih vozila ne nanese šteta susednim objektima, kao i drugim učesnicima u saobraćaju, a koje će snositi odgovornost ukoliko nastane šteta.

Iz lokalne samouprave su zamili građane da budu strpljivu dok se izvode navedeni radovi i da poštuju saobraćajnu signalizaciju, a sve u cilju kvalitetnijeg rada i poštovanja roka za završetak radova.

Pre četiri godine rađena je sanacija Stare čaršije, odnosno ulica Gradske, Višegradske, Veljka Vlahovića i Prvomajske do centra grada.

A.Bajrović


 

  • user thumb
    Emir

    20 dana zatvorena ulica zbog resetke . Pa Kinezi prave most za 20 dana. Seme mu se zatrlo ko je naredio da mi se srusi garaza u centru koju sam kupio a nisu mi je dali ni Rasim ni Kasim. Dokle cete vise?

  • user thumb
    1od5miliona

    koliko para je potroseno na ovo prije nekoliko godina? koliko ce potrositi opet za istu resetku? ko ce to da plati? hoce li neko snositi odgovornost za javasluk i nemar? Yok moreeee

Napiši komentar: