Datumi, kampanja i cene ulaznica za jubilarno izdanje povodom 20. rodjendana - Egzit 2.0

Cetvrtak , 2019-11-07 | 13:59:14
Nakon ovogodišnjeg, po brojnim parametrima i svog najuspešnijeg izdanja dosad, Egzit (EXIT) festival iduće godine, od 9. do 12. jula proslaviće jubilarni, 20. rodjendan, navode organizatori.Petrovaradinska tvrdjava narednog jula biće u centru pažnje svetske muzičke javnosti, na kojoj će se na preko 40 bina i zona okupiti neki od najznačajnijih muzičkih zvezda današnjice, ali i nekoliko odabranih EXIT izvodjača iz prethodne dve decenije, čiji su nastupi zauvek postali nerazdvojan deo istorije festivala.Kako navode organizatori, pod simboličnim sloganom "EXIT 2.0", festival označava početak nove ere, kojim najavljuje brojne inovacije u svim oblastima svog delovanja."Ceo Egzit tim, kao i brojni naši prijatelji i saradnici, rešen je da nadmaši čak i prethodne rekordne godine za nama, kako bi upravo iduća donela dosad najbolje izdanje i jedan novi Egzit, spreman za narednih dvadeset godina", izjavio je Dušan Kovačević, osnivač festivala.Predstojeće festivalsko izdanje, kao i prateća kampanja, "slaviće jedinstvo naizgled sasvim različitih fanova Exita, od pankera i metalaca do repera i rejvera, preko domaće publike iz svih krajeva regiona, pa sve do onih koji prelaze i cele okeane da bi stigli u Novi Sad i tako potvrdili zašto je popularni britanski časopis DJ Mag rekao da je EXIT "više od festivala i više od brenda, jedan pokret i kultura za sebe".
Uz objavu datuma, zakazan je i start prodaje ulaznica za petak, 22. novembar, tačno u podne, kada će izuzetno ograničen broj ulaznica biti dostupan po poklon ceni od 5.990 dinara, što je ušteda od čak 60 odsto u odnosu na njihov finalni iznos.Prve ulaznice se svake godine rasprodaju za svega par sati, a njihova sledeća cena biće automatski podignuta nakon što najbrži razgrabe ovaj prvi kontigent.Ulaznice u Srbiji prodavaće se putem sajta www.exitfest.org, kao i na blagajnama prodajne mreže Gigs Tix, gde će već tradicionalno najverniji fanovi nekoliko sati ranije zauzeti svoje mesto u redu kako bi stigli do ulaznica po povlašćenoj ceni.
Prvi izvodjači za Egzit, ali i za ostale festivale u organizaciji Egzit tima, kao što su "Sea Star" u Umagu, "Revolution" u Temišvaru i "Sea Dance" u Budvi, biće objavljeni uskoro.


 

Napiši komentar: