Novopazarac uhapšen zbog više krađa

Utorak , 2019-11-26 | 16:55:29

Novopazarska policija uhapsila je danas A.K (48) iz tog grada zbog sumnje da je počinio više krađa, neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i neovlašćeno držanje droga.


Po nalogu tužilaštva podneta je i krivična prijava protiv 22-godišnjeg Novopazarca zbog sumnje da je počinio krivično delo krađu i krađu u pokušaju.

Sumnja se da su njih dvojica iz prostorija Muslimanskog omladinskog kluba, koji pripada Sinan-begovoj džamiji u ovom gradu ukrali dva laptopa i tri monitora, kao i da su pokušali da provale u apoteku i market u tom gradu.

Iz policije navode da je osumnjičeni A.K u noći između 24. i 25.novembra, iz apoteke Doma zdravlja ukrao lekove u vrednosti od 320 hiljada dinara, a u prethodnom periodu i dva automobila.

Prilikom pretresa stana osumnjičenog pronadjena je manja količina tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Osumnjičenom je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

E.Đulović


 

  • user thumb
    Adem

    Kad je provaljeno u Petrovu crkvu svi mediji su izvestavali, i oglasavali su se i profesori sa univerziteta u Novom Pazaru. A sad sta ce da bude?

Napiši komentar: