Novopazarcu određen pritvor, on u međuvremenu pobegao

Ponedeljak , 2020-01-20 | 12:01:17

Novopazarska policija raspisala je potragu za E.B. (28) iz ovog grada kojem je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju dužnosti i nasilnička vožnja, saznaje radio Sto plus.


On je uhapšen prošlog utorka, nakon višeminutne potere novopazarskim ulicama, a tom prilikom je vozeći automobil marke BMW udario i lakše povredio policajca koji je pokušao da ga zaustavi.

Posle hapšenja mu je određeno zadržavanje do 48 sati, a iako je Osnovno tužilaštvo tražilo da mu, kako ne bi pobegao, bude produžen pritvor do 30 dana, Osnovni sud ga je pustio na slobodu.

Tužilaštvo se na takvu odluku žalilo, a veće Osnovnog suda je žalbu usvojilo i E.B. odredilo pritvor do 30 dana. Međutim, osumnjičeni je u međuvremenu pobegao i policija traga za njim.

Prema informacijama iz Tužilaštva, E.B. je više puta osuđivan zbog izvršenja raznih krivičnih dela.

N. Kočović


 

  • user thumb
    Harakiri

    Pitanje je - Zasto se krije identitet kriminalaca?!? Naravno da su ga pustili da pobegne cim nisu objavili njegovu sliku sa punim imenom i prezimenom. Mnogi su ga sigurno videli ali nisu znali da se radi o kriminalcu u bekstvu.. .

Napiši komentar: