Na listi naprednjaka samo Bačevac i Jolović

Cetvrtak , 2020-03-05 | 22:28:31

Muamer Bačevac i Nikola Jolović jedini su žitelji Novog Pazara koji se nalaze na listi kandidata za narodne poslanike “Aleksandar Vučić – za našu decu”, saznaje radio Sto plus.


Bačevac, član predsedništva Sandžačke demokratske partije (SDP), četrdeseti je na listi od 250 kandidata, a na toj poziciji je bio i pre četiri godine.

Jolović, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Pazaru, je na 159. mestu i samo ukoliko ta stranka ostvari ubedljivu pobedu na parlamentarnim izborima će ponovo biti poslanik u Skupštini Srbije.

Na listi SNS za izbore 2016. godine bio je na 73. mestu.

Od ostalih kandidata na listi naprednjaka iz Sandžaka, najbolje je kotiran Stefan Srbljanović iz Priboja, koji je na 11. mestu, njegov sugrađanin Krsto Janjušević je 51, a Milanka Jevtović Vukojičić na 110. mestu.

Samira Ćosović iz Prijepolja je na 80. mestu, a Tutinka Fazila Ferizović na 243. mestu.

Na listi naprednjaka nema Rasima Ljajića, lidera Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) i osnivača SDP, koji je na prethodnim izborima bio na drugom mestu.

N. Kočović


 

 • user thumb
  Stručnjak

  Au nikola sine kakve koristi pd tebe ni tekst koji ti napišu ne umeš da pročitaš u skupštini. Koga ti predstavljaš samog sebe?

 • user thumb
  Emir

  Jutros na Pinku predsednik pohvali naseg vecitog ministra kako mu je recitovao tvrdjave po Srbiji i time mu pokazao koliko voli Srbiju i kako ima velike planove sa Rasimom. Dal mu je izrecitovao nesto o Bedemu koji se raspada pod konstrukcijom njegovog Cerima. Zaboravio je sigurno....

 • user thumb
  Beli

  Znaci dr.mr Bacevac je novi ministar? Najvece uvlacenje u istoriji skupstine je od dr.mr. Bacevca ministru zdravlja dr.Loncaru zvanom dr.Smrt. To je nas predstavnik dr.mr Bacevac.

Napiši komentar: