Organizatori: Ovogodišnji 20. Exit biće najveća žurka na svetu

Cetvrtak , 2020-06-18 | 14:01:18
Dvadeseti festival Exit u Novom Sadu biće "najveća žurka na svetu", najavili su danas organizatori.

Robin Schulz, Boris Brejcha, Amelie Lens i Paul Kalkbrenner biće medju više od 40 izvodjača na tom festivalu od 13. do 16. avgusta na Petrovaradinskoj tvrdjavi.

Na Glavnoj bini nastupiće Robin Schulz koga će pratiti Burak Yeter, DJ Regard, Ofenbach, kao i tvorci drum’n’bassa i prvi Exitovi hedlajneri sa samih početaka Festivala, sklopljeni u ekskluzivan back2back set, Roni Size i LTJ Bukem potpomognuti Dynamite MC-jem.

Na "mts Dance Arenu" i ove godine dolaze gotovo sva najvažnija imena globalne elektronske scene koja predvode dve najveće techno umetnice današnjice - Nina Kraviz i Amelie Lens, i vodeći svetski producent poznat po nastupima na stadionima za desetine hiljada ljudi, Paul Kalkbrenner.

Uz njih dolaze Boris Brejcha, Black Coffee i Meduza, DJ tandemi "Tale of US" i "ARTBAT" i ekskluzivni b2b dueti, Denis Sulta b2b DJ Tennis, kao i Dax J b2b Kobosil.

NSNS bina predstaviće postavu koju čine 999999999 live, Francois X, Juliana Huxtable, Monosaccharide, Marcel Dettmann, kao i VTSS i SPFDJ u posebnom back 2 back setu.

Dolaze i dobro poznata imena Laibach i Obojeni program koji će obeležiti 40 godina svog rada, a nastupiće i Massimo, Goblini, Buč Kesidi, Marko Nastić, Dejan Milićević, Insolate, Andrew Meller, Ilija Djoković, Kristijan Molnar, Coeus, Space Motion, After Afair, Lag, Monosaccharide i Bokee.

Po najavi organizatora, biće poszavljeno najmanje 20 bina i zona širom Petrovaradinske tvrdjave, uz smanjen ukupno predvidjeni broj posetilaca kojima će biti dostupno više od 90 odsto uobičajene površine festivala.

U prodaji su i četvorodnevne ulaznice s popustom od 40 odsto - po ceni od 6.490 dinara, a trenutno je dostupna svega četvrtina smanjenog broja ulaznica.

Sutra, 17. juna, počeće akcija prodaje EXIT "4+1" - društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon.
 

Napiši komentar: