Mahmutović izbegava novinare, izjave za dva medija

Sreda , 2020-08-19 | 14:12:29

Vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice u Novom Pazaru Meho Mahmutović odbacio je danas navode lekara specijalista koji traže njegovu smenu, navodeći da je rad te zdravstvene ustanove bio dobro organizovan i da nije nedostajalo opreme neophodne za lečenje obolelih od kovida-19.


On je na konferenciji za novinare, na koju su pozvane samo RTV Novi Pazar i Radio televizija Srbije, kazao da mu je žao svakog ko je preminuo od posledica te zarazne bolesti i dodao da su “svi odgovorni zbog velikog broja umrlih u Novom Pazaru”.

Novinari ostalih medija ostali su uskraćeni za pravo da dobiju odgovore na pitanja koja interesuju javnost u ovom gradu.

Ovakav odnos Mahmutovića prema novinarima traje od njegovog imenovanja za v.d. direktora Opšte bolnice kada je i ukinuo funkciju portparola, tako da je ova zdravstvena ustanova jedna od retkih u Srbiji koja nema osobu zaduženu za odnose sa javnošću.

Umesto portparola javnosti se obraća Mahmutović i to, po pravilu, preko medija naklonjenih lokalnoj ili republičkoj vlasti.

N. Kočović


 

Napiši komentar: