Kolašinac: Spartak igra najbolje posle Zvezde

Petak , 2020-09-11 | 15:48:11

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je danas, uoči gostovanja Spartaku u sedmom kolu Super ligi Srbije, da Subotičani posle Crvene zvezde igraju najbolji fudbal u elitnom rangu, ali da veruje u pozitivan rezultat na predstojećoj utakmici.


"Zajedno su dve ili tri godine i to je sistem koji se stalno dopunjuje mladim igarčima, uz nekoliko iskusnih. Njihov plasman na tabeli najbolje govori i očekuje nas vrlo teška utakmica. Za nas je, ipak, svaki meč finale i svaki bod je dragocen", rekao je Kolašinac.

On je naveo da je sedam kandidata za prvi tim na listi povredjenih, dok će Mirza Delimedjac morati da pauzira zbog kartona.

"Pokušaćemo da bodovno iznivelišemo neke propuste sa našeg stadiona, mislim tu na mečeve protiv Javora i Radnika. Verujem u igrače, koji su dobro radili tokom dvonedeljne pauze", kazao je Kolašinac.

Spartak je drugoplasirani na tabeli Super lige Srbije sa 15 bodova, dok je Novi Pazar na 15. mestu i ima pet bodova.

Štoper Jasmin Trtovac izjavio je da je srećan zbog još jednog povratka u matični klub i zbog činjenice da je Novi Pazar ponovo u društvu najboljih.

"Pazaru je tu i mesto, a u Subotici očekujem težak meč. Njihovih pet pobeda u šest kola nisu plod slučajnosti. Ipak, imamo dosta iskusnih i kvalitetnih igrača, pa možemo do dobrog rezultata. Uslov je da pristup bude pravi i da budemo borbeni", ocenio je Trtovac.

Utakmica na Gradskom stadionu u Subotici zakazana je za subotu od 17 časova.


 

Napiši komentar: