Tutin: Tokom nezakonitog lova teško ranjen muškarac

Petak , 2020-10-09 | 12:42:49

Novopazarska policija uhapsila je šesnaestogodišnjeg mladića iz Tutina zbog sumnje da je u nezakonitom lovu iz nehata ranio muškarca starog 61. godinu.


Osim njega, uhapšeni su i F.Dž. (44) i Dž.Dž. (21) iz Novog Pazara, dok je protiv još jednog lica (33) iz Tutina već podneta krivična prijava.

Oni se sumnjiče da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nezakonit lov.

Šesnaestogodišnjak, koji je sa ostalim osumnjičenima bio u lovu u okolini Tutina, tereti se da je ispalio hitac iz pištolja i ranio muškarca koji je zadobio teške telesne povrede i zbrinut je u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

F.Dž. i Dž.Dž. su, kako se sumnja, sakrili pištolj kojim je ranjen taj muškarac, pa se sumnjiče i za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Sudija Višeg suda za maloletnike u Novom Pazaru odredio je šesnaestogodišnjaku pritvor do 30 dana, dok je F.Dž. i Dž.Dž. odredjeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

 


 

Napiši komentar: