Mahmutović postavljen za državnog sekretara

Ponedeljak , 2020-11-30 | 10:26:20

Vlada Srbije ponovo je postavila Senada Mahmutovića iz Sjenice za državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, saznaje radio Sto plus.


Mahmutović je tu funkciju obnašao od 2017. godine, a tada je izjavio da ga je, kao nestranačku ličnost, za sekretara predložio Rasim Ljajić.

Ovaj diplomirani ekonomista je ranije bio visoki funkcioner Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, a kao njihov kadar je takođe bio državni sekretar u istom ministarstvu, u periodu od 2012. do 2014. godine.

On i Mirsad Đerlek (Ministarstvo zdravlja) su, za sada, jedini državni sekretari iz Sandžaka u ministarstvima novoformirane Vlade Srbije.

U prethodnom sazivu, tu funkciju su obnašali i Edin Zećirović (Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture) i Zaim Redžepović (Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja) iz Stranke pravde i pomirenja.

N. Kočović


 

  • user thumb
    Mirza

    Rasim Ljajic svakog preletaca nagradjuje. Ovog , i onog direktora NSZ. Vise je uradio na promociji Pesteri i turizma prof. Senad Ganic na drustvenim mrezama , nego ovaj i njegov gazda ministar turizma Rasim Ljajic.

Napiši komentar: