Novi Pazar: 17 prekršajnih prijava zbog nepoštovanja mera

Sreda , 2020-12-02 | 13:37:14

Komunalni inspektori u Novom Pazaru, u saradnji sa policijom, napisali su tokom proteklog vikenda 17 prekršajnih prijava protiv ugostitelja i trgovinskih lanaca, koji su kršili odredbe o trajanju radnog vremena, a izdali su i jedno rešenje zbog nepoštovanja epidemioloških mera, rečeno je danas posle sednice Stručno-operativnog tima.


Zamenik načelnika komunalne inspekcije Nermin Bejtović rekao je novinarima da su pojedine noćne barove do sada više puta zatekli da rade posle predviđenog radnog vremena i da su im više puta do sada pisali prekršajne i novčane kazne.

“Od kako su na snazi nove pojačane mere Kriznog štaba Srbije mi smo izvršili 172 inspekcijska nadzora, u cilju sprečavanja širenja korona virusa. Od toga je bilo 140 naših samostalnih nadzora, a 32 zajedno sa sanitarnom i turističkom inspekcijom“, rekao je Bejrović.

On je najavio pojačanu kontrolu ugostiteljskih i trgovinskih objekata i za naredne dane, naročito za vikend.

A.Bajrović


 

  • user thumb
    Beli

    Nermine kockarnice u Avnoj-a ti rade dan-noc. Dodju inspektori do vrata i demek kucaju a Medan i ekipe ih gledaju na kamerama i oni demek izvrsili kontrolu. Pa neka sacekaju nekog musteriju da vide kako se vrata odmah otvaraju. Prodavnice ne mogu da rade a za mafiju nema zakona.

Napiši komentar: