Paučinac: Zima nas neće oterati sa protesta

Petak , 2021-01-15 | 09:09:40

Nadu direktora novopazarske bolnice Meha Mahmutovića da će zima utišati zahtev da bude smenjen “gasimo” svakog ponedeljka, srede i petka, izjavio je uoči večerašnjeg protesta jedan od organizatora Aladin Paučinac.


"Nije baš lako na ovakvoj hladnoći, pa se okupljamo svaki drugi dan. Učesnici ovog protesta se solidarno smenjuju, ali je jezgro od barem 10 ljudi uvek prisutno da javno kaže ono što mnogi iz vlasti ne žele da čuju. Ovime pokazujemo odlučnost da protestujemo koliko bude trebalo da bismo promenili stanje", rekao je Paučinac za Sto plus radio.

On je podsetio da se smene i odgovornost za stanje tokom juna i jula prošle godine traže već pola godine, ali da, osim tužbi direktora bolnice protiv njega i drugih učesnika protesta, nema nikakve reakcije nadležnih.

"Bili smo tu na 35 stepeni u hladu, tu smo na minus 10, i bićemo tu sve dok ne postignemo cilj", rekao je Paučinac.


 

  • user thumb
    Slobodni

    Nikad predat nikad stat! MM mora da ode, i tu nema nikakve dileme. Što pre to bolje za njega i za oligarhiju koja ga tu drži.

  • user thumb
    Adem

    Ne da njega onaj koji ga je izmislio i postavljao ovo cudoviste da bude gradonacelnik. A cudoviste i dan danas dijeli specijalizacije, i odlucuje o zaposljavanju, pa da vidis kako roditelji buduce elite pokusavaju zbog svoje guzice da pricaju o cudovistu.

Napiši komentar: