Lopez se brzo spakovao, Caković ponovo u plavom jatu

Nedelja , 2011-02-06 | 22:49:18

 


Povremeni reprezentativac Hodurasa Luis Alfredo Lopez, koji je nedavno pojačao napad Novog Pazara, napustio je danas ovaj fudbalski klub, u koji se istovremeno vratio igrač ofanzivnih karakteristika Dino Caković.

 

“Lopez više nije sa nama. Bilo je nekih nesporazuma sa njegovim menadžerom oko finansijskih uslova, ali istovremeno nije se najbolje adaptirao na novu sredinu i teško se nosio sa evidentnim viškom kilograma”, rekao je radiju Sto plus sportski direktor kluba Sead Brunčević.

 

S druge strane, napad Novog Pazara pojačao je Dino Caković, koji je ponikao na Gradskom stadionu.

 

Caković(26) je ranije nastupao za ivanjički Javor, a minule jeseni nosio je dres kosovskog superligaša Trepče iz Kosovske Mitrovice.

 

“Drago mi je da sam se vratio u matični klub. Pokušaću da se nametnem treneru Dodiću i napornim radom izborim mesto u timu, iako je konkurencija žestoka”, rekao je Caković.

 

Novom Pazaru su ranije u ovom prelaznom roku, osim trenera Mladena Dodića, pristupili i Pavle Delibašić(Bežanija), Stevan Stošić(Napredak Kruševac), Vladan Đogatović(Radnički 1923), Bojan Đorđević(Crvena zvezda), Ivan Paunović(Metalac Gornji Milanovac), Dragiša Pejović(Borac Čačak) i Vladan Spasojević(Košice, Slovačka), a u ekipu su se vratili Salih Hamidović(Mornar Bar) i Damir Beširović.

 

Gradski stadion su, osim bivšeg šefa stručnog štaba Jovice Škora, napustili Predrag Vujović(Šurtan, Uzbekistan), Vladimir Matić(Gandžasar, Jermenija), Asmir Misini(Inđija), Nebojša Vukojičić(Zemun), Šerif Hasić(Zvijezda Gradačac, Bosna i Hercegovina), Semir Sadović(Borac Čačak), Borko Milenković(Lači, Albanija), Aldin Gurdijeljac(Škumbini, Albanija), Reihan Poturović(Mladi radnik), Mirsen Mehmedović(Jošanica), Igor Grkajac, Emir Bihorac, Almin Nicević, Imeda Putkaradze i Jasmin Koč.


 

Napiši komentar: