Đalac i Babić sleteli u plavo jato. Povratak Lotinca, Gurdijeljca i Mehmedovića

 


Napadač Miloš Đalac i odbrambeni igrač Ivan Babić novi su članovi Fudbalskog kluba Novi Pazar, dok su se u matični klub vratili Emir Lotinac, Aldin Gurdijeljac i Mirsen Mehmedović, saopšteno je radiju Sto plus iz tog kluba.

 

Dvadesetosmogodišnji Đalac je prošle sezone nastupao za ekipu Berana, a nosio je i dres Crvene Stijene, Mornara iz Bara, Koma, zeničkog Čelika, Grblja i Zete.

 

Nekadašnji mladi reprezentativac Babić ima 29 godina i igrao je u kruševačkom Napretku, odakle je 2004. godine prešao u Partizan, gde nije uspeo da se nametne. Kasnije je nosio dres Obilića, Rada i Bežanije, da bi se pre tri godine vratio u Kruševac. 

 

Na Gradski stadion su se, iz kraljevačkog Metalca, vratili Emir Lotinac, Aldin Gurdijeljac i Mirsen Mehmedović, a konkurenciju u timu pojačali su i Semir Sadović iz Voždovca i bivši omladinac Crvene zvezde Demir Spica.

 

Pre njih, pristupnicu timu trenera Saše Štrpca potpisao je golman Danilo Pustinjaković.

 

Ranije je na mesto predsednika kluba postavljen ministar Rasim Ljajić, funkciju sportskog direktora obavljaće Esad Karišik, dok je Sead Brunčević novi tim menadžer.

 

Klub su, za sada, napustili Miloš Stojanović(Zlate Moravce, Slovačka), Ivan Ćirka(BASK), Miloš Živković(Jagodina), Salih Hamidović, Damir Beširović, Dragan Starčević, Nenad Jovanović i Nenad Simić.

 

Novopazarci se trenutno, u svom gradu, pripremaju za nastupajuću sezonu, a u prvoj pripremnoj utakmici, pre tri dana u Lešku, savladali su Pobedu iz Beloševca sa 3:0.