Direktor novopazarskog Elektrorasa Zvonimir Milanović rekao je danas da u ovom gradu još uvek nije bilo opravdanih reklamacija na decembarske račune za struju i da će se pravo stanje znati uskoro, nakon očitavanja svih brojila.

On je za radio Sto plus istakao da je potrošnja struje u decembru bila veća u odnosu na novembar, ali će bez obzira na to svaka eventualna reklamacija brzo biti proverena  i razjašnjena.

“Sve eventualne reklamacije ćemo brzo proveriti i ispraviti ukoliko je to potrebno. Apelujem na građane koji hoće da reklamiraju račun da prethodno dobro provere svoja brojila i stanje da se ne bi stvarale nepotrebne gužve na šalterima”, rekao je Milanović.

On je dodao da potrošači uglavnom svoje račune reklamiraju zbog nedostatka jeftine tarife.

„Svi uređaji starijeg tipa potrošačima ne prebacuju jeftinu tarifu i onda tu nastaje problem, pa su u tom slučaju reklamacije opravdane i problem može da se reši“, istakao je Milanović.

Direktor EPS snadbevanja i distribucija Željko Marković izjavio je danas da je do sada pristiglo 31.000 reklamacija na decembarske račune za struju.

E.Đulović