Fudbaleri Novog Pazara savladali su kraljevačku Slogu rezultatom 1:0, u poslednjoj pripremnoj utakmici uoči nastavka prvenstva u Prvoj ligi Srbije.

 

Jedini pogodak, pred oko 1.500 gledalaca na Gradskom stadionu, postigao je Đalac u 13. minutu, posle asistencije Delibašića.

 

Novopazarci su u prvom poluvremenu stvorili još četiri izgledne situacije za pogodak, ali je dva puta promašio Delibašić, udarac Kecapa zaustavio je golman Sloge Božović, a pokušaj Paunović sa oko 30 metara završio je na stativi.

 

U nastavku vredi istaći jedino pokušaje sa distance Spasojevića i Prodanovića, dok Sloga iz Kraljeva, član zapadne grupe Srpske lige, tokom 90 minuta nije uspela da stvori ozbiljniju priliku za gol.

 

Novi Pazar je utakmicu protiv Sloge odigrao u sastavu: Pustinjaković, Lotinac, Arifović, Paunović (Selimović), Babić, Sočanac (Višković), Kajizi (Spasojević), Prodanović, Delibašić (Bejtović), Kecap i Đalac (Stošić).

 

“Igrači koji su započeli utakmicu sa Slogom najbliži su mestima startera u Sremskoj Mitrovici, ali može tu još nešto da se promeni. Delimično sam zadovoljan izdanjem protiv Kraljevčana, gde smo odigrali veoma dobro prvo poluvreme”, rekao je posle utakmice trener Novog Pazara Mladen Dodić.

 

Prvenstvo u Prvoj ligi Srbije nastaviće se 12. marta, a Novi Pazar će dan kasnije gostovati Sremu iz Sremske Mitrovice.